Gråspetthunnen

På selveste nyttårsaften kom det en ny gråspett på besøk i hagen. Den fant nesten umiddelbart frem til foringsplassen, og det så ut som skiva med spekk var det mest interessante. I farta trodde jeg det var gråspetthannen, den som dukket opp for et par uker siden. Men etter noen sekunder så jeg at denne manglet rødt på pannebrasken, altså måtte dette være en hunn. Da ble det full fart inn etter kameraet, og gråspetthunnen ble etterhvert foreviget. Hvilket forhold gråspettene i Snipen har til hverandre er ikke godt å si. Selv om det er lenge til hekkesesongen så går det jo an å fantasere om at det kanskje blir et par av dem?

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.