Kamuflasjehytte

 

En av mine hjemmelagde kamuflasjehytter

I går hentet jeg hjem denne kamuflasjehytta fra skogen. Den har nå stått ute i over 3 år, både sommer og vinter, men er fortsatt fin i både fasong og farger. Egentlig skulle hytta vært hentet i god tid før snøen kom. Det var bare det at høsten gikk så alt for fort, og når vinteren i tillegg kom tidlig så ble den stående. Planen var at jeg skulle ha hytta her hjemme en stund, ved en av foringsplassene mine. Nå har det vært mye fugl på besøk der i det siste, og jeg kunne tenke meg å fotografere litt på nært hold. Hytta måtte derfor hjem, uansett hvor umulig oppgaven så ut. I høy snø fikk jeg dratt den med tau ut av skogen og ned til nærmeste vei hvor den så ble fraktet hjem med bil. Nå står den på foringsplassen, like hel og fin. Målene på hytta er ca. 120 cm. bred, 150 cm. lang, og 160 cm. høy. Selve kamuflasjebildet har jeg tatt selv. Bildet er overført på perforert, vannbestandig bannermateriale. Så er det hele kledd rundt et reisverk med solid gulv og tak. Taket har i tillegg et komplett undertak som tar unna nedbør. På innersiden av hytta er det satt inn ekstra blendingsduk.

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.