«

»

Hegg i kveldssol

Det er akkurat i overgangen mellom vår og sommer, og heggen er som vanlig tidllig ute med blomstringen. Ospene til høyre i bildet har enda ikke fått et eneste grønt blad. Hestebeitet derimot begynner å se saftig og grønt ut. Nå er det ikke lenge til dyra skal ut å smake på sol og sommer igjen.

Dette er en av de vårdagene hvor man virkelig føler at alt våkner til liv. I disse siste dagene i mai skjer det så utrolig mye at det nesten er vanskelig å få med seg alt. Men den deilige lukten av blomstrende hegg er ikke til å ta feil av. Nå går det mot sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>