Fugleforing i hagen

Den nye foringsplassen har stått oppe noen dager, dekket med forskjellige typer fuglemat. Det tok ikke lang tid før fuglene fant frem, som vanlig er det kjøttmeisene som leder an. I dag var det rundt 100 fugler til sammen på og rundt fuglebrettet. Bjørkefinkene var blant de mest tallrike. Disse er nå på trekk sørover, om vinteren ellers er det ingen bjørkefinker her.

Bildet under viser hvordan vi laget selve brettet med karm. Christian gjør mesteparten av jobben, fra grovsnekring til finpuss. Etter bildene ble tatt laget vi ferdig taket som fikk et lag blekk på toppen for å holde vannet unna.

1 kommentar

    • Hanne on 11. mars 2012 at 21:27
    • Svar

    Dere var kjempe flinke ! Det samme mener nok fuglene som har stor kost seg der 🙂

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.