Gråsisik i stort antall

Det har blitt ordentlig vinter. Den måtte jo komme, selv om håpet kanskje var tent for at den skulle utebli helt. Men slik ble det altså ikke. Med kulda følger også enda mer intensiv foring av fuglene. Det går betraktlig mer av frø, brød, nøtter og spekk etter at bakken ble hvit.

Men det finnes fortsatt mat i trærne som blant annet gråsisikene forsyner seg av. For noen dager siden fikk jeg besøk av en stor flokk på omlag 220 av dem, og da kokte det i trærne rundt foringsplassen. Siden mattilgangen fortsatt er god holdt de seg for det meste i trærne før de fløy videre etter en stund. Dette er det største antallet gråsisik jeg har hatt på besøk her samtidig, og de må gjerne komme tilbake! Kanskje en dag når det er ringmerking?

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.