Dugnad på Starene

I dag bar det til Starene ringmerkingsstasjon for å bli med på utedugnad. Vegetasjonen i områdene hvor fangstnettene skal stå måtte nok en gang trimmes og tilpasses slik at alt er klart til sesongstart. Med motorsager og greinklippere holdt vi på noen timer før det hele så bra ut. Det ble selvfølgelig tid til pauser i solveggen, og litt fuglekikking.

Det nye klubbhuset er snart ferdig. Et fantastisk prosjekt hvor det meste er gjort på dugnad. En kraftig oppgradering fra den gamle merkebrakka som nå snart er historie. Vi gleder oss alle til å ta i bruk de nye lokalene.

Det har vært mange morsomme og lærerike timer i den gamle ringmerkingsbrakka:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.