Usynlig ekorn

Ekorn er morsomme dyr, og på foringsplassen i skogkanten sitter det ofte ett eller to som forsyner seg av fuglematen. Det ene er ganske sky og forsvinner raskt til skogs når jeg dukker opp med påfyll av mat. Men det andre har en helt annen taktikk, nemlig å bli helt usynlig. Så fort jeg nærmer meg, hopper ekornet over i ei or og blir en del av treet. Helt usynlig for meg sitter den plantet med snuta mot stammen et et par meter over bakken, uten å røre et hår på kroppen. Jeg later som ingen ting og passerer vanligvis på et par meters avstand, men i dag tok jeg med kameraet for å knipse et par bilder av det usynlige ekornet. Sånn ser det altså ut:

2 kommentarer

    • Hege Skogstad10. mai 2012 kl 18:51
    • Svar

    Tusen takk for alle flotte bilder og fine tekster,Morten.
    Koser meg her inne 🙂

    1. Så hyggelig da Hege 🙂

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.