Hammock

I natt fikk jeg anledning til å teste mitt nye hammock-telt for første gang, i relativt kjølig og dels fuktig vårvær. Gradestokken krøp nedover mot null utpå natten, og det var nedbør i form av både regn og snøfjoner. Det var litt stress når jeg satt den opp, så den er ikke montert helt etter tegninga, blant annet er regnduken spent opp i et eget tau, og jeg brukte ikke reimene rundt trærne. Jeg skal ta et nytt bilde ved en senere anledning når den er fullstendig montert.

Hammocken svarte absolutt til forventningene. Den var enkel å komme seg både inn og ut av, og komforten var det ikke noe å si på. Myggnettingen på toppen var strengt tatt ikke nødvendig å bruke, men jeg gjorde det likevel for å få en mer lun teltfølelse. Regnduken, og at jeg ikke lå på bakken, gjorde det hele til en tørr og fin erfaring.  I og med at det var litt kjølig, brukte jeg en ekstra sovepose som underlag. Inne i hammocken er det en praktisk fastmontert nettinglomme til for eksempel mobiltelefon og hodelykt, innerst ved fotenden var det plass til fjellstøvler og ytterklær.

Hammocken og regnduken veier svært lite og tar veldig liten plass i sekken. Dessuten er det godt å våkne opp uten ryggvondt fra ujevnheter i bakken. I tillegg fungerer den også som stol om man vil sitte i den ved campen.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.