Gulsanger

Nå er det mange gulsangere på farten, som denne Jonas Langbråten og jeg ringmerket ved Vingersjøen den 22.05.2012. Flott fugl med karakteristisk sang. Hermer gjerne andre fugler når den synger, og svenskene kaller den derfor härmsongare.

Under ser du bilde av «feltstasjonen» vår denne dagen. En fargerik rotvelt fungerte som ringmerkingsbord:

1 kommentar

    • Jahn Eliassen on 8. mai 2013 at 10:26
    • Svar

    Jeg fruder meg når jeg hører fuglesang. Her jeg bor på Fjellhamar koser jeg meg med rødstrupe, jernspurv, løvsanger, gransanger, munk, hagesanger, møller,meiser og trostesang daglig, men ikke gulsanger desverre. Den er absolutt min favoritt. Den sangen koser jeg med imidlertid med når jeg står med fluestanga i Tisleia på jakt etter ørret!! Fuglesangen er heldigvis tilbake. I dag( 08.05) var det faktisk første dag i år med LØVSANGEREN.

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.