«

»

Låvesvaler på låven

Det er tre hekkende par med låvesvaler i låven på Snipen. Vi fanget inn fire voksne med nett for ringmerking før vi slapp dem fri inne på låven, og etter merkingen var de kjapt i gang med matsøk i kveldssola igjen. Låvesvalene er fantastisk fine og elegante fugler! De røde ansiktstegningene er ikke lett å få øye på når fuglene fyker forbi i stor fart, men på bildet vises de godt sammen med den blåsvarte fargen. Hannene vi fanget hadde mer enn dobbelt så lange stjertfjær som hunnene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>