«

»

Snart flyvedyktige vendehalsunger

I dag studerte jeg mating av vendehalsunger fra kamuflasjeteltet. Kommunikasjonen mellom de små i kassa og foreldrene var upåklagelig. Når en av de voksne kom med mat, ga de fra seg en svak varslingslyd. Da ungene hørte lyden, svarte de med ivrige tiggelyder, og en av dem hoppet straks opp i innflygingshullet. Det var imponerende matforsyninger som ble brakt til kassa i løpet av en times tid. Rart de kan få med seg så mye av gangen.

På det ene bildet kan man se ringen som ble montert på en av de voksne fuglene tidligere i vår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>