«

»

Vinter og sommer i Finnsrudelva

Jeg fotograferte litt langs Finnsrudelva på lørdag, og jammen fant jeg ikke fossekallen også. Til og med en gjerdesmett har holdt ut vinteren så langt, og ga seg til kjenne på oversiden av brua på Finnsrud. Dette strekket mellom brua og Finnsrudtjennet fryser ikke igjen selv under lengre perioder med hard kulde. Sånn så elva ut på lørdag:

Finnsrudelva ved brua på Finnsrud

Det var ikke lett å få noe godt bilde av fossekallen. Den oppdaget dessverre meg før jeg oppdaget den, og da gjemte den seg delvis innunder brua. Men den er her på dette bildet, kan du se den?

Fossekall

Det er mulig å se at det går mot lysere tider nå. Og mens vi venter på sommeren, legger jeg ut et bilde av Finnsrudelva fra 2012. Det er tatt helt innerst i Billa ved svenskegrensa. Jeg står på norskesiden, og på andre siden av elva er Sverige:

Finnsrudelva sommeren 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>