Nye perleugler

To av fire perleugler som ble ringmerket 14. august etter et par timer vellykket uglelokking.

perleugler

2 kommentarer

 1. Kære Morten

  Jeg er ved at lave et perleugleprojekt i Danmark med opsætning af perleuglekasser i et sø- og skovområde nær Århus i Østjylland. Jeg vil høre om jeg må låne et af dine perleuglebilleder til en perleugle-ansøgning.
  Vi har kun kendskab til 6 par perleugler i Danmark. Men nu vil jeg forsøge at hjælpe bestand med opsætning af 25 perleuglekasser. Da jeg ved at du og andre ved mere om perleugler end jeg, vil jeg også høre, om du kender til litteratur om, hvordan og hvor det er bedst at ophænge perleugle-kasser i skov. Hvordan registrerer man bedst perleugler?
  Håber du kan hjælpe mig. Du skal nok blive orienteret om, hvordan det går med mit perleugleprojekt.

  Venlig hilsen
  Jørgen Terp Laursen
  Engdalsvej 81b
  8220 Brabrand
  Danmark
  23 49 62 14

  Jeg har skrevet bogen «Danmarks Ugler».

  1. Hei, Jørgen. Jeg har sendt deg en e-mail med litt info. Hilsen Morten

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.