«

»

Lokale fugler

I desember har jeg kontrollert flere fugler som det begynner å bli en stund siden vi har ringmerket her. Blåmeisen på bildet ble ringmerket i november 2011. En hunnfugl, og alderen den gang ble bestemt til 1K. I år er den altså 4K og ser fortsatt pigg og fin ut.

Blåmeis 4K

Jeg kontrollerte også en eldre spettmeis og noen kjøttmeiser. Den ene kjøttmeisen ble ringmerket som 3K+ i april 2012, det vil si at den nå er 5K+. Det er godt å se at noen av fuglene her klarer seg gjennom såpass mange vintre og er med på å sikre fremtidige generasjoner av arten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>