Ugle i slaguglekassa

På lang avstand så jeg det var besøk i slaguglekassa mi. Selv med kikkerten kunne jeg ikke fastslå art, og jeg prøvde å komme meg litt nærmere. Først tok jeg et bilde med mobiltelefonen gjennom kikkerten min.

ugle i kassa

På veien mot kassa måtte jeg gjennom litt småskog, og da jeg kom ut på andre siden var ugla borte. I stedet for å starte en leteaksjon etter den voksne fuglen, bestemte jeg meg for å hente utstyr til å filme på innsiden av kassa for å sjekke om det var unger der. Og det var det. Ikke slagugle, men kattugleunger. Jeg har flere kattuglekasser i nærheten, men uglene valgte altså denne store kassa med innflygingshull på 18 cm. i diameter.

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.