Linerle på loftet

Jeg sto og kikket ut av vinduet mens jeg inntok frokosten i dag, og oppdaget at det var en linerle på loftet i sommerstua. Da var det frem og opp med stigen og inn gjennom luka på veggen. Luka var igjen, så den må ha kommet seg inn på annen måte, sannsynligvis på baksiden hvor gesimsen ikke er helt tettet enda.

linerle-i-vindu

Jeg tok med en sommerfuglhåv opp på loftet for å se om den kunne la seg fange i den, noe som skulle vise seg å være en enkel sak. Dermed kunne jeg ringmerke linerlehunnen før jeg slapp den fri. Denne hunnen har sammen med maken holdt på med reirbygging i en av de nye erlekassene mine som sitter på veggen på sommerstua. Mens jeg fanget inn hunnen og ringmerket henne, satt hannen og lokket og lurte nok på hva som hadde skjedd. Straks hunnen ble sluppet fri ble de gjenforent og fortsatte med arbeidet sitt i kassa.

linerle

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.