Bråkikk i vendehalskassa

Etter at jeg oppdaget egg i den nye vendehalskassa mi, var jeg nå spent på hvor langt dette hadde kommet. Jeg tok derfor en rask titt i kassa i dag, og der var det mange nyklekte unger. Akkurat hvor mange er ikke helt enkelt å si. Jeg har forsøkt å telle på bildet og kommet frem til at det kanskje er 11 små vendehalsunger.

vendehals-unger

Etter at jeg la på lokket og fjernet både meg selv og stigen, kom den ene voksne fuglen tilbake og hoppet inn i kassa. Deretter satt den seg i åpningen og kikket ut på kveldssola. Den skal jammen få jobbe hardt for å få hele dette kullet levende ut i verden etter hvert.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.