Tårnseilerhekking

For en tid tilbake lagde jeg fem innflyvingshull i veggen på låveloftet, 8-9 meter over bakken. Disse går inn til hver sin kasse som ligger på en rekke på innsiden, og herfra kan jeg følge med på eventuelle hekkinger. Målet var først og fremst tårnseilerhekkinger. Det første året var kassene tomme, men i år ble det lagt ett tårnseileregg i to av kassene. Det første oppdaget jeg 21. juni, det andre en drøy uke senere. Jeg vet ikke om det var samme fuglen som la egg i to kasser, men det var i hvert fall bare det første som ble ruget ut. Det har vært spennende å følge med på utviklingen fra egg til den snart flyvedyktige fuglen jeg ringmerket i dag.

tårnseiler-egg-600

tårnseiler-pullus-600

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.