Løvmeis, nå med rød fargering

Denne løvmeisen ringmerket jeg for to år siden. Da klarte jeg ikke å bestemme alder helt eksakt, så det ble 1K+. Den holder til i et område hvor jeg har både foringsplass og løvmeiskasser, og den har bidratt til ungekull i både 2015 og 2016. Kanskje tidligere også.

løvmeis_3k_600

13. november klarte jeg å fange den inn igjen. Det er flere løvemeiser i området, så jeg valgte å gi den en rød fargering for lettere å kunne identifisere den i felt. En uke senere er den fortsatt på plass, aktiv og næringssøkende som før. Håper den klarer seg gjennom nok en vinter og lager flere løvmeisunger til sommeren, slik at «Operasjon løvmeis» kan leve videre i Sør-Hedmark

lovmeis-rod-ring

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.