«

»

Sjekk av spurveuglekasser

Det var på høy tid med en sjekk av spurveuglekassene mine for å se om det er noe aktivitet i dem. Uten snø er det lett å ta seg frem i skogen for tida, og jeg tok noen bilder med mobiltelefonen underveis.

granskog_600

granskog_2_600

furuskog

myr

I Billaelva har beveren laget ny demning i år

finnsrudelva_600

Av de fire kassene jeg sjekket var det hamstring i to av dem. Det var omtrent like mye i hver, 10-12 spissmus og 1-2 litt større skogmus?. Kassene ligger ca. 500 meter fra hverandre. Her er kassa det var færrest mus i

spurveuglekasse

hamstring

Da er det i hvertfall konstantert aktivitet på spurveuglefronten så langt i vinter, så her er det bare å følge med videre.

1 kommentar

  1. Jan Litland

    Hei.

    Håper du har lang tunnel og ikke for stort hull i kassene.
    Da er sjansen stor får at du får hekking og ikke bare hamstring i kassene,lykke til.

    Mvh Jan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>