Gamlefar dompapen

Det er bra med trafikk på foringsplassen i hagen fortsatt. Til tross for varmegradene er det kjølig vind, og det ser ut til at fuglene fortsatt setter pris på enkel mattilgang. Jeg satte opp et vinkelnett selv om vinden var litt i meste laget. Det ble mest grønnsisik, noe bokfink, kjøttmeis, blåmeis og dompap. Blant dompapene var en hann med en ring fra en serie jeg ikke har selv. Jeg mistenkte at dette var en fugl Jonas Langbråten og jeg hadde ringmerket tidligere, og siden det er en stund siden må den også være ganske gammel. Etter en kjapp melding kunne Jonas bekrefte dette. Dompapen ble bestemt til 3K+ i mars 2012, for over fem år siden. Det vil si at den nå er å regne som 8K+.

Dompap hann 8K+

Det er ikke så mange kontroller jeg har hatt av de første dompapene vi merket i Snipen, derfor var det ekstra morsomt å finne en som er såpass gammel. En liten sjekk og etterstramming av ringen, så var gamlefar på vingene igjen.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.