«

»

Tårnseiler på egg

En tårnseiler i den samme kassa som ble benyttet i fjor. Gode muligheter for at det er den samme hunnen som nå ligger på to egg, men siden jeg bare ringmerket ungen og ikke henne i fjor, kan jeg ikke være helt sikker. Nå er hun i hvert fall ringmerket, så da får vi se om hun kommer tilbake igjen neste år.

Hekkende tårnseiler i Snipen

Som sagt ligger hun på to egg. I fjor ble det også lagt to egg, men jeg tror hun lagde det litt vanskelig for seg selv og la eggene i to forskjellige rom ved siden av hverandre i kasserekka mi. Det ene ble derfor aldri ruget ut. I år er det lagt to egg i samme reir, og det blir spennende å følge med fremover.

Tårnseileregg i innvendig kasse i låven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>